Razer Cortex zararlı mı?

Xesstiano

Megapat
Bir arkadaşım Razer Cortex indirdi ve ciddi anlamda FPS yükselmesi yaşadı. Ben yüklemeye biraz çekindim açıkçası. Razer Cortex zararlı bir program mı? Herhangi bir oyunda ban yememe sebep olur mu? Sistemime veya donanımlarıma bir zararı olur mu?

Razer Cortex güncellemesi Overwatch oyununun çalışmasını engelleyebiliyor, bilginiz olsun. Onun dışında ekstra bir zararı bulunmamaktadır.

Razer Cortex ben yemene sebep olabilir. Mesela CS:GO'da hile kullanmayıp arkada böyle programların çalışmasından dolayı ban yiyenler var. Mesela adam seni raporluyor ve sistem senin bilgisayarının arka planında çalışan bir şey tespit edebiliyor.Bu yüzden de ban yiyebilirsin. Tabi her zaman değil, şansa artık.

Merhaba ben bir süredir razer cortex kullanıyordum laptopum eskiydi csgo da en düşük ayarlarda 40-50 fps alıyordum bu razer cortexi indirdim kurdum ve boostladığımda 3 gb çöp çıktı bilgisayardan oyunu da boostladığı için fps 120-130 a çıktı (en düşük ayarlarda) sonra şöyle bir söylenti aldım bunun gibi game boosterlar işlemciye zarar verip parçalıyor diye sizce bu doğru mudur acil bir yanıt verirseniz çok sevinirim :)))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı