R RachenaX Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #1 Sizce Razer Cynosa Chroma almalı mıyım? Pişman olur muyum? RachenaX dedi: Sizce Razer Cynosa Chroma almalı mıyım? Pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Bütçem 350 TL
Sizce Razer Cynosa Chroma almalı mıyım? Pişman olur muyum? RachenaX dedi: Sizce Razer Cynosa Chroma almalı mıyım? Pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Bütçem 350 TL
whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2019 #2 RachenaX dedi: Sizce Razer Cynosa Chroma almalı mıyım? Pişman olur muyum? Bütçem 350 TL Genişletmek için tıkla... Razer benim açımdan beş para etmez bir marka sırf sesi için para verenler var alabiliyorken daha kaliteli klavyelere bakmakta fayda var.
RachenaX dedi: Sizce Razer Cynosa Chroma almalı mıyım? Pişman olur muyum? Bütçem 350 TL Genişletmek için tıkla... Razer benim açımdan beş para etmez bir marka sırf sesi için para verenler var alabiliyorken daha kaliteli klavyelere bakmakta fayda var.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.112 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #3 Sizin yerinizde olsam Membran ve RGB ile donatılmış bu klavyeyi almak yerine üstüne 50 lira daha ekler Corsair K68 Cherry MX Red mekanik klavyesini alırdım. Kısacası o fiyata daha iyi modeller bulabilirsiniz.
Sizin yerinizde olsam Membran ve RGB ile donatılmış bu klavyeyi almak yerine üstüne 50 lira daha ekler Corsair K68 Cherry MX Red mekanik klavyesini alırdım. Kısacası o fiyata daha iyi modeller bulabilirsiniz.