Razer Cynosa Chroma vs Cooler Master MasterKeys Lite L

f7techno

Kilopat
Daha fazla  
Razer 60TL daha pahalı bir klavye. RGB benim için önemli bir husus olduğu için Razer satın almayı düşünüyorum fakat CM için de kendine ait Razer'dan daha iyi switchlere sahip deniyor sizce nasıl bir seçim yapmalıyım? Yanına da bir mouse mousepad seçimi olarak Rivel 310 Mouse + Qck Gaming Mousepad düşünüyorum. Klavye için 300 TL, Mouse+Mousepad için de 300 TL bütçe ayırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cynosa Chroma fiyatına Apex M400 bile alabilirsin belki bilmiyorum arttı mı fiyatı. Mouse, mousepad, klavye için toplam bütçen 600 TL mi?

Cynosa Chroma fiyatına Apex M400 bile alabilirsin belki bilmiyorum arttı mı fiyatı. Mouse, mousepad, klavye için toplam bütçen 600 TL mi?
Toplam 600 yerine 300 300 demeyi daha doğru buluyorum. RGB şart bu arada o yüzden m400 falan yönelmedim.

Mousepad konusunda çok bir fikrim yok.

Razer 60TL daha pahalı bir klavye. RGB benim için önemli bir husus olduğu için Razer satın almayı düşünüyorum fakat CM için de kendine ait Razer'dan daha iyi switchlere sahip deniyor sizce nasıl bir seçim yapmalıyım? Yanına da bir mouse mousepad seçimi olarak Rivel 310 Mouse + Qck Gaming Mousepad düşünüyorum. Klavye için 300 TL, Mouse+Mousepad için de 300 TL bütçe ayırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Klavyeyi bilmemde mouse olarak rival 310 gayet iyi mousepad olarakta steelseries al derim gerçekten iyi kaliteli marka

Klavyeyi bilmemde mouse olarak rival 310 gayet iyi mousepad olarakta steelseries al derim gerçekten iyi kaliteli marka
300S daha kötü bir sensör kullanıyormuş fakat mousepadle birlikte 200TL 310la arasında 110TLlik bir fark oluyor satın alınır mı sizce?

300s ile 110'un sensörleri yanlış hatırlamıyorsam aynıydı bence rival 310 iyi bi karar olur.
CoolerMaster MasterKeys Lite + 300S alarak ucuza kapatabilirim işi arada 200 tlye yakın bir fark oluyor bu genel olarak düşünüldüğünde mantıklı mı acaba

CoolerMaster MasterKeys Lite + 300S alarak ucuza kapatabilirim işi arada 200 tlye yakın bir fark oluyor bu genel olarak düşünüldüğünde mantıklı mı acaba
Şimdi ne yalan söyliyim klavye olarak cynosayı bilmiyorum cooler master bir uygulaması yok herşeyi klavyeden yönetiyoruz mekanik hisli rgb destekli ve bir sürü özelliği var diğeride şimdi razer hani derler ışıklı mışıklı onuda hemen kenara itemeyiz cynosayı dediğim gibi pek bilmiyorum o yüzden çok klavyede yardım edemiyeceğim üzgünüm belki başka kişilerde yazar klavyede yardım ederler bu arada mouse ile mousepadi adeksstoredan al bence rival 310 orda 259 tl

Razeri al geç kardeşim bilek desteği olsun falan herşeyi gerçekten çok kaliteli bu forumda masterkeys'i çok abartıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı