Razer Cynosa Lite alınır mı?

Chained Vessel

Centipat
Yer
Zaten oradan görebiliyorsunuz
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
@Lux ultisi kullanan kedi'nin hazırladığı [Rehber] Her bütçeye uygun klavye önerileri'nde gördüm. Açıkçası görünüşü hoş geldi gözüme. Nasıldır? Fiyat/Performans olarak iyi midir? Sesli bir klavye istemiyorum, dolayısıyla klavye önerecekseniz sessiz olmasını tercih ederim.
Klavye Link'i.
Razer Cynosa Chroma kullanıyorum. Çok memnunum, iyi ki almışım. Herhangi bir sıkıntısı yok. O klavyenin aynı şekilde iyi olacağını düşünüyorum. Alınır. Fakat tek renk var diye biliyorum. Yani sadece yeşil yanıyor. Sizin için sorun değilse alın.

Razer Cynosa Chroma kullanıyorum. Çok memnunum, iyi ki almışım. Herhangi bir sıkıntısı yok. O klavyenin aynı şekilde iyi olacağını düşünüyorum. Alınır. Fakat tek renk var diye biliyorum. Yani sadece yeşil yanıyor. Sizin için sorun değilse alın.
Bazı incelemelerde yazılımından ayarlandığını gördüm. Açıkçası şu an kullandığım 40TL değerinde olan klavyeden daha iyi olur her türlü.

Ben cynosa lite kullanıyorum tek renk değil değiştirebilirsiniz ama tuş tuş değişmiyor renkler bir de tuşların bazıları silik silik duruyor ama 3 ay olduktan sonra geçti o problem kullanıma bağlı sanırım bence g213 daha iyi cynosa litetan ama siz bilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı