Razer Cynosa Lite alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz üzere Gamepower ve Everest'in Rampage dandik mekanik klavyeleri dışında 300 TL bandında mekanik adam akıllı klavye yok. Bende kaliteli bir mal almak istediğim için Razer Cynosa Lite modeline baktım. Işıklandırma ile ilgili kötü yorum var ama pek önemli değil benim için. Sizce membran bir klavye alınır mı? Hiç mekanik kullanmadığım için farklı bir deneyim olsun istiyorum ama dolar kuru pek müsaade etmiyor.

Bildiğiniz üzere Gamepower ve Everest'in Rampage dandik mekanik klavyeleri dışında 300 TL bandında mekanik adam akıllı klavye yok. Bende kaliteli bir mal almak istediğim için Razer Cynosa Lite modeline baktım. Işıklandırma ile ilgili kötü yorum var ama pek önemli değil benim için. Sizce membran bir klavye alınır mı? Hiç mekanik kullanmadığım için farklı bir deneyim olsun istiyorum ama dolar kuru pek müsaade etmiyor.

Yani şöyle söyleyeyim ben SteelSeries gib Razer gibi pahalı marka üreten ürünlerin ucuz ürünlerini tavsiye etmiyorum genelde malzeme kalitesi güzel olmuyor diyorlar ama bu klavye hakkın da bilgim yok ne yazık ki.

Redragon ve Gamenote klavyeler bu yorumu beğenmedi. Şaka bir yana Razer Cynosa Lite alınabilir.
Hahaha 😂😂. Redragonunda tasarımı hoş değil ya. Rampage çok güzel tasarım ve ışıklandırma yapıyor keşke malıda güzel yapsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı