Razer Cynosa Lite alınır mı?

yankie

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Soru başlıkta arkadaşlar şu an 289 TL öneriyor musunuz bu klavyeyi? Tuşlarda silinme olur mu? Işıkları nasıl giriş seviyesi bir klavye ama sanırım bu fiyat bandında daha iyisi yoktur diye düşünüyorum.

Yok değil sanırım gündüz pek belli olmuyormuş ama gece biraz daha iyiymiş ve yeşilden başka renk yokmuş ama giriş seviyesi klavyeler arası'nda bence iyi sizde iyi diyorsanız deathadder v2 mini ile beraber bunuda alcam uyumlu olsun en azından logitech g213 e 500 küsür tl vermektense bunu almak daha mantıklı razer sonuçta.

Hocam ayıptır söylemesi bu bütçede metal kasa mı bekliyordun? :D
Yok değil sanırım gündüz pek belli olmuyormuş ama gece biraz daha iyiymiş ve yeşilden başka renk yokmuş ama giriş seviyesi klavyeler arasında bence iyi sizde iyi diyorsanız DeathAdder V2 Mini ile beraber bunuda alacağım uyumlu olsun :D
Hayır RGB var Cynosa Lite'de. Synapse yazılımından değiştirebiliyorsun renklerini.

Hocam ayıptır söylemesi bu bütçede metal kasa mı bekliyordun? :D
Plastik var kaliteli malzeme var. Plastik hissini hiç sevmem, klavyenin demosunu Vatan mağazasında denemiştim. Kendi blackwidow v2 klavyemden kat be kat kalitesiz bir şeydi.

Plastik var kaliteli malzeme var. Plastik hissini hiç sevmem, klavyenin demosunu Vatan mağazasında denemiştim. Kendi BlackWidow V2 klavyemden kat be kat kalitesiz bir şeydi.
Hocam BlackWidow V2 amiral gemisi, onunla kıyaslamak hata olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı