Razer Cynosa Lite alınır mı?

İndirime girsede o fiyatlara bulunacağını sanmıyorum Blackshark v2 1.2 k dan 500 TL yemi düşecek? hadi v2 basillik mouse 350 TL o düşüyor sürekli Blackwidow v3 klavyelerde 1 ile 1.5 k arası değişiyor odamı 500 TL'ye düşecek:D
Yukarıda yazdığınızda v2 X olarak belirtmediğin için öyle dedim. X olanı da gayet alınır şuanki fiyatlara bakınca 665 TL gözüküyor. Biraz küsüratlı da olsa dediğim rakama yaklaşıyor. Konu Razer üzerine olduğu için öneri veriyorum. Giriş seviyesi Logitech alsan Razer'dan daha da iş görür

Yukarıda yazdığınızda v2 X olarak belirtmediğin için öyle dedim. X olanı da gayet alınır şuanki fiyatlara bakınca 665 TL gözüküyor. Biraz küsüratlı da olsa dediğim rakama yaklaşıyor. Konu Razer üzerine olduğu için öneri veriyorum. Giriş seviyesi Logitech alsan Razer'dan daha da iş görür
Saptırma brom hepsini 1500 e toplanır diorsun indirimde şimdi yok x yok deil yok o model deme o dedigin 3 parçayı 1500 e topla 1 parça ben sana alcam.

Adam sana hemen şu an al demiyor ki. Dinlene dinlene al diyor.

350'ye Basilisk V2 alsan (Şu an Sinerji'de 350 TL.) kaldı 1150 TL.
600'e BlackWidow V3 alsan (İtopya'ya sık sık geliyor ancak şu an yok.) kaldı 550 TL.
BlackShark V2 modeli en düşük 700 gördü şu ana kadar. 1500'e 3 parça BS V2'li hâli için imkansız ama V2X'li hali için mümkün.

600'e BlackWidow V3 alsan (İtopya'ya sık sık geliyor ancak şu an yok.) kaldı 550 TL.
BlackShark V2 modeli en düşük 700 gördü şu ana kadar. 1500'e 3 parça BS V2'li hâli için imkansız ama V2X'li hali için mümkün.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş bir hayal aleminde neyse söz düellosuna gerek yok yaşı küçük ergen bi arkadaşımız heralde.

Anlatmaya çalıştığım buydu teşekkürler...
Bende onu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş bir hayal aleminde neyse söz düellosuna gerek yok yaşı küçük ergen bi arkadaşımız heralde.
Bunu küçük kızım kucağımdan okumamın verdiği şok.
O kadar boş yaptın ama ben gene atayım buraya belki faydalanırsın. Şuan itopyada stok sınırlı kampanya var. 1200TL'ye klavye, kulaklık alabilirsin hepsiburada da Razer Basilisk X modeli şuan 350TL civarı.
20220228_124952.jpg
20220228_125007.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı