ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mayıs 2022 #1 400 TL bütçem var bundan daha iyi bir klavye var mıdır bu bütçede? Varsa önerilerinize açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2022
Val1ant Centipat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Yer KONYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 20 Mayıs 2022 #2 Tuşları çabuk siliniyor bilgin olsun.
ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mayıs 2022 #3 Val1ant dedi: Tuşları çabuk siliniyor bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Sen kullanıyor musun hocam?
Val1ant dedi: Tuşları çabuk siliniyor bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Sen kullanıyor musun hocam?
Val1ant Centipat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Yer KONYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 20 Mayıs 2022 #4 Arkadaşım kullandı hocam
ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mayıs 2022 #5 Val1ant dedi: Arkadaşım kullandı hocam. Genişletmek için tıkla... Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Şu nasıldır sizce az önce bunu gördüm. Satışa kapalıymış
Val1ant dedi: Arkadaşım kullandı hocam. Genişletmek için tıkla... Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Şu nasıldır sizce az önce bunu gördüm. Satışa kapalıymış
Val1ant Centipat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Yer KONYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 20 Mayıs 2022 #6 illa alcaksan Klavye tuş silinmesini önlemek için öneri konu açtım kontrol edebilirsin Bu fiyatlara mekanik klavye tavsiye etmiyorum bilgim yok o cihaz için ama tabii illa alacaksanız fiyatı gayet makul.
illa alcaksan Klavye tuş silinmesini önlemek için öneri konu açtım kontrol edebilirsin Bu fiyatlara mekanik klavye tavsiye etmiyorum bilgim yok o cihaz için ama tabii illa alacaksanız fiyatı gayet makul.
ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mayıs 2022 #7 Val1ant dedi: Arkadaşım kullandı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın hala kullanıyorsa üründen memnun muydu bu tuş silinmesi dışında.
Val1ant dedi: Arkadaşım kullandı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın hala kullanıyorsa üründen memnun muydu bu tuş silinmesi dışında.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 20 Mayıs 2022 #8 'gtx mocassin mekanik oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr PC hocası inceleme videosu attı izleyebilirsin.
'gtx mocassin mekanik oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr PC hocası inceleme videosu attı izleyebilirsin.
ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mayıs 2022 #9 Ed1tH dedi: 'gtx mocassin mekanik oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr PC hocası inceleme videosu attı izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Şunu alacağım hocam çoğu kişi memnun üründen.
Ed1tH dedi: 'gtx mocassin mekanik oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr PC hocası inceleme videosu attı izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Şunu alacağım hocam çoğu kişi memnun üründen.