Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #21 Thi3f dedi: Konuyu hortlatıyorum ama bende Cynosa Chroma vardı, bugün temizlerken space tuşunu yamulttum ve girmiyor. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama tuşlarının kalitesiz ve bir süre sonra silindiği yazılmış. Sizde böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Evet d tuşu bayağı siliniyor. Önermiyorum.
Thi3f dedi: Konuyu hortlatıyorum ama bende Cynosa Chroma vardı, bugün temizlerken space tuşunu yamulttum ve girmiyor. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama tuşlarının kalitesiz ve bir süre sonra silindiği yazılmış. Sizde böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Evet d tuşu bayağı siliniyor. Önermiyorum.
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.315 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #22 Bende bir silinme gibi vb durum olmadı. Şans işi mi dersiniz yoksa bakım işi mi dersiniz bilmem ama güzel ve temiz tutuyorum hep. Bir sorunum yok.
Bende bir silinme gibi vb durum olmadı. Şans işi mi dersiniz yoksa bakım işi mi dersiniz bilmem ama güzel ve temiz tutuyorum hep. Bir sorunum yok.