Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.741 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #11 Elohim dedi: Razer'ı bilmiyorum ama Corsair benden bir şey istemedi geri. Hatta ilk başta yanlış kasa camı ve kapağı göndermişler, 1 hafta sonra doğrusunu gönderdiler. Yanlışı da geri istemediler. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer'ın TR'deki distrübütörü aral'mış. Onlarla halledeceğiz artık.
Elohim dedi: Razer'ı bilmiyorum ama Corsair benden bir şey istemedi geri. Hatta ilk başta yanlış kasa camı ve kapağı göndermişler, 1 hafta sonra doğrusunu gönderdiler. Yanlışı da geri istemediler. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer'ın TR'deki distrübütörü aral'mış. Onlarla halledeceğiz artık.
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 26 Ocak 2022 #12 Galaxes dedi: Hocam Razer'ın TR'deki distrübütörü aral'mış. Onlarla halledeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Corsair'inki de Penta Teknoloji ama ben direkt Corsair'le yazışmak istemiştim.
Galaxes dedi: Hocam Razer'ın TR'deki distrübütörü aral'mış. Onlarla halledeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Corsair'inki de Penta Teknoloji ama ben direkt Corsair'le yazışmak istemiştim.
Tamacti Jun Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #13 Galaxes dedi: D tuşunda soyulma var. Ne yapabilirim sorunu çözmek için? Genişletmek için tıkla... bi sonuca ulaşabildiniz mi bende de bu klavye var bir tuşta ince bir soyulma olmuş
Galaxes dedi: D tuşunda soyulma var. Ne yapabilirim sorunu çözmek için? Genişletmek için tıkla... bi sonuca ulaşabildiniz mi bende de bu klavye var bir tuşta ince bir soyulma olmuş