En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Herşeyin sıfırını alırım, kullanılmış bir ürünü kullanmam öyle bir takıntım var benim titizlik açısından, 1 TL'ye bile ilan koysan asla eve sokmam teşekkürler
Bu arada ben son zamanlarda Cynosa Chroma'da bir tuşa bastığınızda farklı karakterleri algıladığı ile ilgili bir takım şikayetlere rastlamıştım. Cynosa V2'de o sorun çözülmüştü diye hatırlıyorum.
Ben de Cynosa V2 kullanıyorum. Kendi segmentindeki klavyelere göre gayet iyi ve rahat yazıma sahip bir klavye. Şu ana kadar tek gördüğüm eksiklikler Macro tuşlarının ve bilek desteğinin olmaması. Ama yine de alınabilecek bir klavye.
Kısaca tavsiyem Cynosa Chroma'dan uzak durmanız olacaktır.
Bu arada ben son zamanlarda Cynosa Chroma'da bir tuşa bastığınızda farklı karakterleri algıladığı ile ilgili bir takım şikayetlere rastlamıştım. Cynosa V2'de o sorun çözülmüştü diye hatırlıyorum.
Ben de Cynosa V2 kullanıyorum. Kendi segmentindeki klavyelere göre gayet iyi ve rahat yazıma sahip bir klavye. Şu ana kadar tek gördüğüm eksiklikler Macro tuşlarının ve bilek desteğinin olmaması. Ama yine de alınabilecek bir klavye.
Kısaca tavsiyem Cynosa Chroma'dan uzak durmanız olacaktır.