Razer Cynosa V2 vs HyperX Alloy Core

Bütçe
500-600
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. HyperX Alloy Core 501 TL Razer cynose V2 565 TL bende halihazırda Razer mouse var ve Razer Synapse var bu durumda Razer bir tık önde gibi ama çok kararsız kaldım sizin tavsiyeniz nedir?

Razer Cynosa V2 tavsiye etmiyorum. 1.5-2 ay gibi kısa sürede tuşları silinmeye başladı. Diğer fonksiyonlarını yerine getiren bir ürün ama.

Razer Cynosa V2 tavsiye etmiyorum. 1.5-2 ay gibi kısa sürede tuşları silinmeye başladı. Diğer fonksiyonlarını yerine getiren bir ürün ama.

Klavyede olan soyulma fazla mı? Diğer konularda Cynosa V2 için soyulma sorununu yaşayan insanları pek görmedim.

"D" ve "S" tuşları şimdiden gitmeye başladı. Razer Global ile konuştum yardımcı olmadılar. Türkiye'de ise Aralgame var Razer distribütörü olarak geçen. 1 hafta önce destek kaydı oluşturdum ama halen dönmediler. Aşağıya görsel ekleyeyim görün isterseniz. 2 ay olmadı klavyeyi alalı...

Peki HyperX alloy Core ile ilgilidir bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…