En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.890,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cynosa V2'de tus soyulma sorunu var, G213 keza sorunlu bir klavye. K1 iclerinden en mantiklisi ama ben onun yerine yukarida da linki paylasilan K55 RGB PRO'yu alirdim.
Cynosa V2'de tus soyulma sorunu var, G213 keza sorunlu bir klavye. K1 iclerinden en mantiklisi ama ben onun yerine yukarida da linki paylasilan K55 RGB PRO'yu alirdim.
İnanılmaz var hocam. 1.5 yıldır kullanıyordum birkaç gün öncesine kadar felan ve D tuşum yok oldu. Diğer kullandığım tuşlarda da soyulmalar var. Razer üzdü burada beklemezdim. K55'ten başka membrane alınmaz.