Razer Cynosa V2 vs XPG Summoner Cherry MX red

Bütçe
700-1000

kranosspare

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, klavye arayışına girdim. Yazılım işleriyle ilgileniyorum. Aynı zamanda hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Birisi membran birisi mekanik klavye farkındayım. Fakat fiyat-performans aralığını da düşünmek zorundayım. Razer'in yazılımı ve RGB'si çok iyi. XPG'nin Cherry MX red oluşu. Bu noktada size soruyorum hangisini tavsiye ederdiniz?

Uzun senelerdir Razer kullandığım için yazılımı ve ürün kalitesini daha üstte görüyorum. Ayrıca membran klavye çok daha sessiz ve kullanışlı. XPG'de Türk markası olarak piyasada ve kötü ürün çıkarmıyorlar. Her iki ürün için ayrı ayrı incelemelerini kontrol edebilirsiniz.

XPG'nin bilek desteği yaramaz yerine baget ekmek koysanız daha işlevli olur diye de iddialı konuşabilirim. Cynosa v2'de klavyenin kasası eğimli ve bu yüzden bilek desteği ihtiyacı hissettirmiyor. Tabi bu biraz oturuş pozisyonunuza ve koltuğun yüksekliğine de bağlı.

Uzun senelerdir Razer kullandığım için yazılımı ve ürün kalitesini daha üstte görüyorum. Ayrıca membran klavye çok daha sessiz ve kullanışlı. XPG'de Türk markası olarak piyasada ve kötü ürün çıkarmıyorlar. Her iki ürün için ayrı ayrı incelemelerini kontrol edebilirsiniz.

XPG'nin bilek desteği yaramaz yerine baget ekmek koysanız daha işlevli olur diye de iddialı konuşabilirim. Cynosa v2'de klavyenin kasası eğimli ve bu yüzden bilek desteği ihtiyacı hissettirmiyor. Tabi bu biraz oturuş pozisyonunuza ve koltuğun yüksekliğine de bağlı.
Detaylı olarak ikisinin de incelemelerini izledim. XPG'nin red olanı yok YouTube üzerinde, blue olanı mevcut. Razer'i gerçekten beğendim. Fakat kafamdaki soru işareti, XPG'yi bu fiyata almazsam ileride pişman olur muyum düşüncesi. Mesela şu an kullandığım klavye AOC GK500 Red switch. Fakat kronik sorunları var tuş basmama gibi. Eğer membran tercih edersem, mekanikten geçmiş olacağım. Acaba bu bana bir sıkıntı yaratır mı?

Detaylı olarak ikisinin de incelemelerini izledim. XPG'nin red olanı yok YouTube üzerinde, Blue olanı mevcut. Razer'i gerçekten beğendim. Fakat kafamdaki soru işareti, XPG'yi bu fiyata almazsam ileride pişman olur muyum düşüncesi. Mesela şu an kullandığım klavye AOC GK500 Red Switch. Fakat kronik sorunları var tuş basmama gibi. Eğer membran tercih edersem, mekanikten geçmiş olacağım. Acaba bu bana bir sıkıntı yaratır mı?

Asla sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Memnuniyetle kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asla sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Memnuniyetle kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıkıntı yaşamaktan kastım, mekanikten Razer'a geçişte. Yoksa direkt XPG alacağım zaten. Fiyatı birkaç sitede 1000 civarında. Ama kafamda hala Razer yatıyor bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı