İnceleme Razer Cynosa V2

Alalı 2 ay oluyor tuşlarda herhangi bir sertleşme yok. Hala İlk günkü yumuşaklığında. Hissiyat çoğu membran klavyeden daha farklı, daha güzel. Ben memnunum açıkçası. Öneririm.

Alalı 2 ay oluyor tuşlarda herhangi bir sertleşme yok. Hala İlk günkü yumuşaklığında. Hissiyat çoğu membran klavyeden daha farklı, daha güzel. Ben memnunum açıkçası. Öneririm.

Tuşlarda yıpranma ve harflerin silinme gibi durumla karşılaştınız mı? Ben de almayı düşünüyorum.

G213 klavyeyi iki kere iade ettikten sonra bu vatandaşa geçeceğim. İnceleme için teşekkürler.

5 aydır kullanıyorum ben de, herhangi bir soyulma mevcut değil, ışıklar çok iyi, basım hissiyatı oldukça yumuşak. Tek eksisi bilek desteği olmaması diyebilirim, 380 lira verdiğim bir klavyenin yanına bir bilek desteği koymaması gerçekten çok üzücü.

Merhaba ben bu vatandaşa geçiş sağladım şu konuya bir açıklık getirmek isterim soyulacak bir kısmı mevcut değil klavyenin. Tamamen plastik aynı Steelseries Rival 3 gibi asinacak bir parçası yok iyi günler.
G213 klavyeyi iki kere iade ettikten sonra bu vatandaşa geçeceğim. İnceleme için teşekkürler.

@BerkeUzun hocam klavyeyi alalı 1 sene olmuş bende almayı düşünüyorum ama çok fazla soyulmasından şikayetçi kişiler gördüm sizde oldu mu?

Ben aldım 10 gün olmadan tuşların etrafı soyulmaya başladı yarın gidip iade ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…