İnceleme Razer Cynosa V2

Merhaba arkadaşlar bende Cynosa V2 almayı planlıyorum bu yüzden yaşadığınız aksilikleri söylerseniz sevinirim herkese iyi günler

Merhaba arkadaşlar bende Cynosa V2 almayı planlıyorum bu yüzden yaşadığınız aksilikleri söylerseniz sevinirim herkese iyi günler
Hiç bir sorun yok yaklaşık 1aydır kullanıyorum kafan rahat al

1 yıl oldu d tuşunun bir kenarı ufaktan soyuldu ama kesinlikle rahatsız etmedi devamlı temizlik yaparsanız sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, bende Cynosa V2 almayı planlıyorum bu yüzden yaşadığınız aksilikleri söylerseniz sevinirim herkese iyi günler

Aldığım günden beri aktif bir şekilde kullanıyorum sadece noktasal 1-2 tane soyulma oldu (iğne ucu kadar falan). Sanırım şanslı kesimdenim kimilerinin çok fazla soyulmuş.

Aynı klavyeyi kullanıyorum. 2 tane sorunum var. İlki 6 tuşunun altındaki LED Rainbow modunda bazı renklerde diğerlerinden farklı oluyor. Diğeri de büyük enter tuşuna sol tarafından basınca takılıyor. Özellikle enterın takılması çok rahatsız edici. Bu sorunları yaşayan var mı?

Diğeri de büyük enter tuşuna sol tarafından basınca takılıyor. Özellikle enterın takılması çok rahatsız edici. Bu sorunları yaşayan var mı?
Şahsen Razer'da yaşamadım ama 2 kere Logitech G213 kullandım ikisindede tuşlarda takılma sorunu vardı garantiye gönderirseniz kabul ederler.

Şahsen Razer'da yaşamadım ama 2 kere Logitech G213 kullandım ikisindede tuşlarda takılma sorunu vardı garantiye gönderirseniz kabul ederler.
Ürünü ikinci el bir sistem alırken yanında hediye olarak almıştım. Arkadaş yeni aldığını söylemişti ve gerçekten klavye gıcır gıcırdı. Üzerinde seri numarası falan oluyor mu belki faturaya gerek kalmaz?

Seri numarası var lakin fatura ürünün satıldığı tarihi belirttiği için genelde faturayı talep ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…