Arkadaşlar Razer Deathadder 2013 almayı düşünüyorum. Türkiye'de yaklaşık olarak 200TL gibi fahiş fiyatlarla satılıyor. Bir de yanına Razer Goliathus Gamers Soft Mouse 2014 speed versiyon almayı düşünüyorum bununda Türkiye'de ki fiyatı 60-100 TL arasında satılıyor zaten çoğu yerde stokta değil.
Klavye için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur çünkü bütçenin çoğunu fareye verdim. Şu an elimde Logitech G103 var (yarışmadan kazandım) Razer'in ucuz arkadan aydınlatmalı klavyesi varsa olabilir. @Recep Baltaş
Arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz ?
Bu konu benim için biraz acil.
Ülkemizdeki hiçbir mağaza elindeki klavyeleri akradan aydınlatmı olanlar ve olmayanlar olarak bir kategoriye ayırmıyor. Bu bağlamda tasvsiyem buradan bir klavye beğenmen:
Bende arkadan aydınlatmalı klavye almak istiyorum sizlerin bildiğiniz arkadan aydınlatmalı klavye var mı ?
Razer Blackwindow çok güzel ama bi o kadar da pahalı ucuz olması benim için önemli.
Logitech Gaming Türkiye'den G103 kazandım ama şuna üzülüyorum en düşük klavye bana geldi bi şöyle G105 ve üstü gelseydi güzel olurdu. Sizce G103'ü değiştirmeme gerek var mı ?
Bazı ürünleri gönderiyorlar, satın alacakmış gibi yapıp gönderilip gönderilemeyeceğini öğrenebilirsin. Ebay'dan da yakın fiyatlara alabilirsiniz aynı ürünleri, alırken satıcı profiline dikkat edin ama.