Razer Deathadder 2013 + Mause

ynr123

Megapat
Makaleler
3
Arkadaşlar Razer Deathadder 2013 almayı düşünüyorum. Türkiye'de yaklaşık olarak 200TL gibi fahiş fiyatlarla satılıyor. Bir de yanına Razer Goliathus Gamers Soft Mouse 2014 speed versiyon almayı düşünüyorum bununda Türkiye'de ki fiyatı 60-100 TL arasında satılıyor zaten çoğu yerde stokta değil.

Ben bunları Ali Express sitesinde buldum.
Mouse: Original Razer Deathadder 2013+Mouse bungee in Black color 6400DPI,4G, Brand New In box, Fast&Free shipping in Stock-in Mice from Electronics on Aliexpress.com

Mousepad: 2014 Speed Version Small size Gaming Computer Mats,OEM Razer Goliathus Gamers Soft Mouse pads,DOTA2,starcraft,league of legends-in Mouse Pads from Electronics on Aliexpress.com

Evet arkadaşlar parçalar bunlar ne düşünüyorsunuz ?

Birde güzel arkadan aydınlatmalı klavye almak istiyorum, ne önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ali Express'ten sipariş edilen ürünlerin son zamanlarda tamamının geldiğini duydum. Yine de satıcı profiline bakmayı ihmal etme.

Arkadan aydınlatmalı klavye için de bütçe belirtirsen iyi olur.

Klavye için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur çünkü bütçenin çoğunu fareye verdim. Şu an elimde Logitech G103 var (yarışmadan kazandım) Razer'in ucuz arkadan aydınlatmalı klavyesi varsa olabilir. @Recep Baltaş

Arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz ?
Bu konu benim için biraz acil.

Bende arkadan aydınlatmalı klavye almak istiyorum sizlerin bildiğiniz arkadan aydınlatmalı klavye var mı ?
Razer Blackwindow çok güzel ama bi o kadar da pahalı ucuz olması benim için önemli.

@bedirhan amazon ve newegg Türkiye'ye ürün yolluyorlar mı? En azından klavye ve mouse.
Bazı ürünleri gönderiyorlar, satın alacakmış gibi yapıp gönderilip gönderilemeyeceğini öğrenebilirsin. Ebay'dan da yakın fiyatlara alabilirsiniz aynı ürünleri, alırken satıcı profiline dikkat edin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…