Johnny Blaze Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz şeylerin ismini bilmiyorum ama acilen değiştirmem lazım şu resimde işaretli olan şeyleri. Hiç kaymıyor fareyi döndüremiyorum bile. Satıldığı bir yer falan var mı? Aliexpress'te var ama beklemek istemiyorum. Dosya Ekleri Fare-ayak-paten-fare-altl-i-in-Razer-DeathAdder-Chroma-2-TAK-M-0-6-MM.jpg_q50.jpg 32,9 KB · Görüntüleme: 100
Arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz şeylerin ismini bilmiyorum ama acilen değiştirmem lazım şu resimde işaretli olan şeyleri. Hiç kaymıyor fareyi döndüremiyorum bile. Satıldığı bir yer falan var mı? Aliexpress'te var ama beklemek istemiyorum.
W WhitePanda Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 53 26 Aralık 2020 #2 Nereden bulabileceğini bilmiyorum ama ismi skatez bu şekilde ararsan bulma ihtimalin yüksek.
Johnny Blaze Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #3 WhitePanda dedi: Nereden bulabileceğini bilmiyorum ama ismi skatez bu şekilde ararsan bulma ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
WhitePanda dedi: Nereden bulabileceğini bilmiyorum ama ismi skatez bu şekilde ararsan bulma ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.