Razer Deathadder Chroma 125 TL'ye alınır mı?

Aonaldi

Hectopat
Başlıktaki fareyi 2. el olarak 125 TL'ye buldum. 2-3 ay kullanılmış 2016'da alınmış. Sizce alınır mı?

O fiyata bulduysanız kesinlikle alın derim. Ancak fiyat sanki biraz ucuz gibi replika olup olmadığına dikkat edin.

Kesinlikle al 2015 den beri Deathadder 2013 kullanıyorum çok memnunum. Bana daha hiç sorun çıkarmadı çıkarsa bile yine aynısından alırım.

Başlıktaki fareyi 2. el olarak 125 TL'ye buldum. 2-3 ay kullanılmış 2016'da alınmış. Sizce alınır mı?

Fiyat aralığı 100-175 arası satılıyor, uygun diye hemen olumlu bakmayın. Ürünü inceleyin, problemi veya replika olmadığından emin olarak alın alacaksanız. Ürün yoksa ucuz falan değil, piyasası bu.

Sizce biraz daha fazla verip elden alsam daha mı iyi olur?

Sizce biraz daha fazla verip elden alsam daha mı iyi olur?
Garantisi olmayan ürün alınmasını tavsiye etmiyorum genel olarak, eğer alacaksanız da kesin kontrol edip mümkünse deneyerek almalısınız. Tuşlarından herhangi birinde problem çıkarsa geri dönüşü olmaz sizinde içinize sinmez. Herkesi düzgün satıcı olarak düşünmeyin.

Dizüstü bilgisayarımı götürüp deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…