Razer Deathadder Chroma İnceleme

Mothitron

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bugün Razer Deathadder Chroma incelemesi ve hakkında görüşlerimi sizlere aktaracağım. Öncelikle ben ürünü Amazon üzerinden aldım yaz tatilinin sonlarına doğru büyük bir indirim olmuştu 38 dolara düşmüştü o zamanki dolar kuruna göre 118 TL tekabül ediyordu. Mouse olarak güzel ele oturuyor ve 10.000 dpi özelliğine sahip ama maksimum kullanacağınız dpi 2000 oluyor misal ben en fazla 1300 kadar kulladım bana yetiyor ama 10.000 alıp denedim de yağ gibi kayıyor neyse sağ tarafta iki adet makro tuşu mevcut ve ayarlamazsanız geldiğinde farenin üzerindeki Razer logosu rainbow bir şekilde yanıyor yani rengarenk tek tek renkler geçiyor ama siz istediğiniz renge sabitleyebilirsiniz. Normal bir ele tam oturuyor. İsterseniz Razer'ın kendi programıyla makro yapabilirsiniz. Bu arada farenin kabloları aşınmaması için iple örülmüş bir şekilde.

Farenin artıları:
-Ele tam oturması
-Geniş dpi seçeneğine sahip olması
-Sağlam olması

Farenin eksileri:
-Ülkemizde fiyatı biraz pahalı

Arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim. Fikirlerinizi duymayı isterim bir hatam varsa söylemenizden memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı