Berkay Dumaner Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi fare alacağım. Sizce DeathAdder Chroma mı yoksa EC-2A mı? Razer ise neden? Zowie ise neden? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2017
Başlıkta da belirttiğim gibi fare alacağım. Sizce DeathAdder Chroma mı yoksa EC-2A mı? Razer ise neden? Zowie ise neden?
vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #2 Berkay Dumaner dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi fare alacağım. Sizce DeathAdder Chroma mı yoksa EC-2A mı? Razer ise neden? Zowie ise neden? Genişletmek için tıkla... Eline oturmasına göre değişir. Macro istiyorsan Razer, yok ben ergonomi istiyorum diyorsan Zowie. İnsanlar Zowie den daha memnun kalıyorlar.
Berkay Dumaner dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi fare alacağım. Sizce DeathAdder Chroma mı yoksa EC-2A mı? Razer ise neden? Zowie ise neden? Genişletmek için tıkla... Eline oturmasına göre değişir. Macro istiyorsan Razer, yok ben ergonomi istiyorum diyorsan Zowie. İnsanlar Zowie den daha memnun kalıyorlar.