Bazıları DeathAdder V2 için üretilen grip tape'lerin uyacağını yazmış ama deneyimlemediğim için bilemiyorum. Yurt dışından alışveriş seçeneğini de düşünebilirsin, Temu benzeri sitelerde bulunabilir belki.
Bazıları DeathAdder V2 için üretilen grip tape'lerin uyacağını yazmış ama deneyimlemediğim için bilemiyorum. Yurt dışından alışveriş seçeneğini de düşünebilirsin, Temu benzeri sitelerde bulunabilir belki.
Beklentine göre değişir. Ben Viper Mini için Wraith'in kendi markası olan tape'lerden almıştım zamanında, 2 sene kadar kullandım ve kardeşime bıraktım fareyi. O da 2 yıl kullandı ve hâlâ iş görür durumda. Ondan beri ürünü geliştirmişler, V2 versiyonu çıkmış. Alınabilir. Daha pahalı olanı da tercih edebilirsin, çoğu kişinin severek kullandığı bir marka.
Yeni farem ATK Z1 Pro Max'in içinden çıkan kendi tape'lerini yapıştırdım ve onlar bile bayağı fark ediyor. Bu evrensel tape'lerde fareyi tuttuğun yerlere yapıştırmaya dikkat etmen lazım ama. Bir de yapıştırma esnasında yüzeyin iyice temizlendiğinden emin ol, pürüz kalırsa tutarken hissedebilir ve tape'in kavlamasına sebep olabilir.