Razer Deathadder Elite Sağ Tık Hassaslığı Sorunu

f7techno

Kilopat
Daha fazla  
Bugün elime ulaşmış ve itopya internet mağazası üzerinden almış olduğum Razer Deathadder Elite mouseumun sağ tıkı sol tıka göre çok daha kolay basılıyor ve çok daha az click sesi çıkartıyor. Bu normal midir? Mouseu indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum, elimde başka mouse olduğu için de servisine göndermeyi de pek uygun görmüyorum.

Bugün elime ulaşmış ve itopya internet mağazası üzerinden almış olduğum Razer Deathadder Elite mouseumun sağ tıkı sol tıka göre çok daha kolay basılıyor ve çok daha az click sesi çıkartıyor. Bu normal midir? Mouseu indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum, elimde başka mouse olduğu için de servisine göndermeyi de pek uygun görmüyorum.
Hocam aynı sorun bende de var sorunu çözdünüz mü ?

Pahalı bir fare hiç kullanmadım fakat kullandığım farenin tuşu daha hassas olup ses çıkarmamaya başlayınca içini açıp baktım neler oluyor diye. Tıklamak için baskı yaptığımda butonun altında ufak bir metal parca vardı click sesini çıkartan ve tuşun sert hissiyatı olmasını sağlayan o larca kırılmıştı. Ömrünü tamamlamış veya talihsiz bir şekilde kalite kontrolden geçmiş olabilir bence değişime yollayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı