Razer DeathAdder Elite Sağ Tık Sorunu

CemreCan

Megapat
Daha fazla  
Daha kutusundan yeni çıkardığım Razer DA Elite'in sağ tık sol tıka göre daha kolay basıyor hissiz ve sesi biraz daha az geliyor gibi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Ürünün açık halini MediaMarkt'ta denediğimde aynı his farkını orada da fark ettim. Acaba farenin tasarımı mı böyle yoksa iki farede de problem mi var? Şimdiden teşekkürler.

Fareler arasında böyle farklar oluyor. Kalite testinde belli bir tolerans oluyor. Fark azsa boşverin fazlaysa iade edin. Sağ tıkla sol tık razerın neredeyse tüm mouselarında farklı. Sol tık daha çok mesafe gider ve daha yumuşak olur. Sağ tık daha az mesafe gider ve daha keskin olur. Sağ tıkla sol tık arasında zaten fark olması lazım.

Hocam sağ tık daha yumuşak ve basması daha kolay ayrıca ses olarak çok tuhaf bir ses veriyor. Sol tık ise gayet stabil bundan önce Razer DA Chroma kullanıyordum onda iki tuş arasında bir fark yoktu.

İade et. Amazon'dan 2 tane aldım ikisinde de böyle bir sorun yoktu. Bugün İtopya'dan aldığım Mamba Elite'de buna benzer bir sorun vardı, hatta videosunu çektim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amazon'da şu an 25 dolar ürün, kargoyla 40.65 dolara geliyor Türkiye'ye 235 lira civarına denk geliyor. İade atıp oradan almanı tavsiye ederim. Türkiye'deki Razerlarda genel bir sıkıntı var gibi. Soldaki Amazon US'den alınmış 3 senelik DA Elite

Hocam benim de 3 senelik Razer DA Chrome Amazon US'den gelmişti sorunsuz kullandım ve hala kullanmaya devam ediyordum. Ne olur ne olmaz indirimdeyken 219 TL'ye DA Elite bulmuşken alayım dedim. Kutudan çıkardım test edip geri takacaktım ki böyle bir olay dikkatimi çekti, yalnız sizin Mamba kadar değil fakat kulak verince fark edilebilir bir durum var. Sanırım değişim ya da iade talebinde bulunacağım.

Ben geldiği gibi geri yolladım bile, tereddüte bile düşmedim hani dümdüz kullanılamaz durumda bu mouse. Amazon'dan bir tane daha DA Elite siparişi vereceğim sanırım, Zaten 300 lira alışveriş yapıyorsunuz çingene usulü 8 liralık kargoyu bile size ödetiyor itopya denen firma. 228 liraya itopyadan alacağıma bir 8 lira daha veririm Amazon'dan alırım, hem koşulsuz değişim sağlıyorlar 1 sene kadar. Bu arada DA Elite'den çıkan garanti Aral mı yoksa Arena mı sizin? Mamba'dan Arena çıktı çünkü

Arena çıktı hocam ben direkt Arena ile iletişime geçip oraya yolladım. Yaşadığım şehirde bir firma aracıydı oraya teslim ettim değişim talebinde de bulundum. Sorun çözülüp yollanirsa sorun yok.

26.11.2019 da qp.com.tr 'den aldığım "Razer Naga Trinity" 'de aynı sorunla karşılaştım iade ettim. Daha önce hiç razer ürünü kullanmadım sürekli logitech ürünleri kullanıyordum, bunun yapısal bir şey olduğunu düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Ben de videosunu çekmiştim rahatsız edici bir durum... Fare hoşuma gitmişti sevmiştim ama şuan qp dışında satan başka bir firma da yok. Alıp aynı sorun olması durumunda yine bir iade işlemi gerçekleştirmek sıkıntılı olabilir diye farklı markalara yöneldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok dümdüz imalat hatası bu ürünler, ve de nedense Türkiye'de satılanlarda çok fazla söz konusu, yarı yarıya bile denilebilir o kadar Razer aldım kaç tanesinde denk geldim. Yapacak tek şey yurtdışından almak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…