Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Mart 2022 #11 Kürşat Arslan dedi: 2 defa ekran kartı aldım ikisinide iade ettim hiç sorun çıkarmadılar. Daha ucuza bulduğum için iade etmiştim. Genişletmek için tıkla... Paketi açılmış mıydı hocam? Bana paketi açıldığı için başka bir e-ticaret sitesi iade olmaz dedi. İade edemedim bende.
Kürşat Arslan dedi: 2 defa ekran kartı aldım ikisinide iade ettim hiç sorun çıkarmadılar. Daha ucuza bulduğum için iade etmiştim. Genişletmek için tıkla... Paketi açılmış mıydı hocam? Bana paketi açıldığı için başka bir e-ticaret sitesi iade olmaz dedi. İade edemedim bende.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 17 Mart 2022 #12 Vegas dedi: Paketi açılmış mıydı hocam? Bana paketi açıldığı için başka bir e-ticaret sitesi iade olmaz dedi. İade edemedim bende. Genişletmek için tıkla... Yok kapalıydı.
Vegas dedi: Paketi açılmış mıydı hocam? Bana paketi açıldığı için başka bir e-ticaret sitesi iade olmaz dedi. İade edemedim bende. Genişletmek için tıkla... Yok kapalıydı.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Mart 2022 #13 Kürşat Arslan dedi: Yok kapalıydı. Genişletmek için tıkla... İyiymiş. Bende ekran kartını aldım 3-4 gün sonra 900 TL düştü fiyatı Aldığım karttan keyif alamadım bu yüzden.
Kürşat Arslan dedi: Yok kapalıydı. Genişletmek için tıkla... İyiymiş. Bende ekran kartını aldım 3-4 gün sonra 900 TL düştü fiyatı Aldığım karttan keyif alamadım bu yüzden.