Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #21 Aorus dedi: Hocam kardeşim için alacağım Kendim'de Aorus M3 mevcut. Kardeşimin oynayacağı oyun maksimum CS:GO ne dersiniz iptal mi etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Logitech G102 LightSync Black Gaming Mouse - Gaming.Gen.TR bunu al
Aorus dedi: Hocam kardeşim için alacağım Kendim'de Aorus M3 mevcut. Kardeşimin oynayacağı oyun maksimum CS:GO ne dersiniz iptal mi etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Logitech G102 LightSync Black Gaming Mouse - Gaming.Gen.TR bunu al
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 19 Mart 2022 #22 Lickerr dedi: Logitech G102 LightSync Black Gaming Mouse - Gaming.Gen.TR bunu al Genişletmek için tıkla... Hocam keşke baştan bunu görseydim tüh şansıma.
Lickerr dedi: Logitech G102 LightSync Black Gaming Mouse - Gaming.Gen.TR bunu al Genişletmek için tıkla... Hocam keşke baştan bunu görseydim tüh şansıma.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Mart 2022 #23 6 TL daha koyup 165 TL'ye Aorus M.2 almak daha iyi olabilir. Aynı sensör var ve daha hafif. Belirleyici faktör tutuş şekli ve ağırlık tercihi oluyor.
6 TL daha koyup 165 TL'ye Aorus M.2 almak daha iyi olabilir. Aynı sensör var ve daha hafif. Belirleyici faktör tutuş şekli ve ağırlık tercihi oluyor.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.540 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #24 Aldım ben. Gayet memnunum. Çok da hızlı geldi.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #25 feneresevdalı dedi: CS'de birkaç kez tuş basmama problemi yaşadım. Valorantta yaşadığımı hatırlamıyorum mesela Sol klik basıyorum sıkmıyordu bildiğin. Genişletmek için tıkla... Bu sizinkiyle alakalı bence hocam. Bende hiç basmama sorunu olmadı.
feneresevdalı dedi: CS'de birkaç kez tuş basmama problemi yaşadım. Valorantta yaşadığımı hatırlamıyorum mesela Sol klik basıyorum sıkmıyordu bildiğin. Genişletmek için tıkla... Bu sizinkiyle alakalı bence hocam. Bende hiç basmama sorunu olmadı.