Elektronik Razer DeathAdder Essential (2021) 577 TL

8-9 yıl önce Razer denince aklıma yayıncıların, YouTuber'ların kullandıgı o yeşil havalı kulaklık, mouse ve klavye gelirdi. Simdi sadece dandik bir marka olmus halde. Geçen yıla kadar Razer fanboyu gibiydim ama artık son dönemlerde çıkan ürünlerinin dandikliği yüzünden tüm ekipmanı satıp klavyenin olabildiği en iyi markasını, farede olabilecek en iyi markayı ve kulaklıktada ustası oldugunu düşündüğüm bir marka tercih ettim. Tavsiyem tek bir markada takılmayın. K
Kısada konudaki mouse çöp.

Katılmıyorum şu an gerçekten kaliteli üretiyorlar Razer DeathAdder V3 Pro mesela.

Açıkçası çok geç olmadan scroll bozuldu ve sol tık genellikle çift atış atıyor basmaya gerek kalmadan.

2. elde 600-700 civarı sorunsuz V2 bulunabiliyor. Sıfır değil ama tercihen V2 bu fiyata en iyi mouse diyebilirim.

Katılmıyorum şu an gerçekten kaliteli üretiyorlar Razer DeathAdder V3 Pro mesela.

Yıllar önceki Razer'la alakası yok şu anki Razer. Önceden her ürünü kaliteyken şu an sadece para kazanmaya odaklı bir marka. Benim gözümde Rampage gibi oldu. Ha yarın bir gün F/P bir ürün çıkarır alırım ama şu an değil.

Benim yedek farem bu. Fena değil ama kronik scroll arızası var.

razer deathadder essential efsanesi bu yorumları hak etmiyor herkesin ilk göz ağrısıdır. Bir baba oğluna mouse alırken deathadder essential almıştır. Deathadder essential mahallenin kalbidir İskender

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…