Scroll wheel G203 modelinde (1, 5 sene) yanlış dönüyor. Dönmüyor kendi kendine rastgele dönüyor. O kadar sıkıntı etmemiştim ama Valorant oynarken adama sıkıyorum. Kendi kendine pistole geçt. İ bu mouse yerine Razer DeathAdder Essential alınır mı?
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Scroll wheel G203 modelinde (1, 5 sene) yanlış dönüyor. Dönmüyor kendi kendine rastgele dönüyor. O kadar sıkıntı etmemiştim ama Valorant oynarken adama sıkıyorum. Kendi kendine pistole geçt. İ bu mouse yerine Razer DeathAdder Essential alınır mı?
Uzak durun. Her ne kadar PMW3327'nin Razer varyantı PMW3328 sensörü olsa da ve marka bir ürünün ürünü olsa da kronik sorunları çok fazla. Arkadaşlar önerilerini yapmış. Ezberden tekrardan söylemeye gerek yok.
Uzak durun. Her ne kadar pmw3327'nin Razer varyantı PMW3328 sensörü olsa da ve marka bir ürünün ürünü olsa da kronik sorunları çok fazla. Arkadaşlar önerilerini yapmış. Ezberden tekrardan söylemeye gerek yok.