RAZER Deathadder Essential Alınır mı?

İlk defa sizde duydum hocam bu sorunu kendim de deneyimledim fareyi sorunlu bir ürün gelmiş olabilir iade edebilirsiniz veya yenisini isteyebilirsiniz.
Bende yazdım satıcıya tedarik edilemiyor şu anda dedi iade için asistandan iade kodu oluşturup iade edebilirsiniz dedi bende öyle yapıcam 2000 tl bütçem var bunu iade ettikten sonra ne önerirsiniz mouse olarak 2300 e kadar da çıkabilirim sanırım

2300 bandına çıkabilirseniz VXE mad r öneririm hocam.

Pro ile aralarındaki fark aman amanlık mı peki aynı fiyat bandındalarda neredeyse

Pro ile aralarındaki fark aman amanlık mı peki aynı fiyat bandındalarda neredeyse.

VXE R1 Pro modelinden bahsediyorsanız mad r 8K destekliyor daha hafif ve malzeme kalitesi olarak önde.

VXE R1 Pro modelinden bahsediyorsanız mad r 8K destekliyor daha hafif ve malzeme kalitesi olarak önde.
İade etmekten vazgeçtim hocam sanırım ben kafada kurdum biraz mousein pek bir şeyi yok aslına ilk defa bu kadar para verdim mousea habire kafamda sorun kurdum galiba bebek gibi mouse aslında memnunum da bir şeyi yok abarttım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…