Razer DeathAdder Essential bir anda bozuldu

Luxores

Zeptopat
Daha fazla  
Dün akşam oyun oynarken mouse bir anda çalışmamaya başladı. (Razer DeathAdder Essential) Farklı cihazlara takıtığımda da çalışmadı. Alalı 6 ay oldu.
Mouse'un dışında herhangi görünür bir sorun yok sizce ne yapmayalıyım?

Genelde tekerleği bozulur ama sizdeki kökten bozulmuş, garantiye göndermeye de değmez atın başka fare bakın.
Neden atsın fareyi? Garantiye gönderse muhtemelen yenisini gönderecekler. Mal sizin malınız olsa çöpe atıp yenisini almazsınız, başkasına gelince at yenisini al diyorsunuz.

Neden atsın fareyi? Garantiye gönderse muhtemelen yenisini gönderecekler. Mal sizin malınız olsa çöpe atıp yenisini almazsınız, başkasına gelince at yenisini al diyorsunuz.
Bende de aynısı vardı bozuldu kaldırdım attım, fare kronik sorunlu olmasa yolla derim ama değişim olsa bile yeni fare de bozulacak. Sanırım bilmiyorsunuz, DeathAdder Essential modeli kronik sorunlu, tekerleği kesin bozuluyor ve bendekinin tuşları da basılı tutmamaya başlamıştı. Bir yıl bile kullanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…