Herkese iyi akşamlar dostlar. 3 sene önce aldıgım Rampage farem hakkı rahmetine kavuştu. 600-800 TL bütçemle mouse araştırmaya başladım ve en uygun olarak https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...olu-optik-oyuncu-beyaz-fiyati,2049269152.html bu fareyi buldum. Kullanan varsa nasıl alınır mı? Mouse önerilerinize açığım belirttigim gibi bütçem 600-800 civarı.
Dostum sakın bunu alma. Bu satıcıdan ben dün aldım ve dolandırıldım. Seri numarasız çakma ürün gönderdiler ve iade ettim. Benim gibi bu sorunu yaşayan başka kişilerde var.
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şunun 500TL fiyatını gördükçe köşeye alıp koyasım geliyor.
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şunun 500TL fiyatını gördükçe köşeye alıp koyasım geliyor.
Bu arada Essential'dan tek memnun kalmış kişi olsam da forum da, kalmış olma sebebimde hiç kroniğine rastlamadım. Yine SS in alt kategori ürünlerinin yanından geçemez.
Bu arada Essential'dan tek memnun kalmış kişi olsam da forum da, kalmış olma sebebimde hiç kroniğine rastlamadım. Yine SS in alt kategori ürünlerinin yanından geçemez.