EfeAydn1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Farenin sağ tuşunu Hypershift yaptım, nasıl düzelteceğim?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.054 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #2 EfeAydn1 dedi: Farenin sağ tuşunu Hypershift yaptım, nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Tekrar yaptığınız yere girip o tuşu neyi tetiklemesi için değiştirdiyseniz geri normale çevireceksiniz.
EfeAydn1 dedi: Farenin sağ tuşunu Hypershift yaptım, nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Tekrar yaptığınız yere girip o tuşu neyi tetiklemesi için değiştirdiyseniz geri normale çevireceksiniz.
EfeAydn1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 iKayraOnur dedi: Tekrar yaptığınız yere girip o tuşu neyi tetiklemesi için değiştirdiyseniz geri normale çevireceksiniz. Genişletmek için tıkla... olmuyor
iKayraOnur dedi: Tekrar yaptığınız yere girip o tuşu neyi tetiklemesi için değiştirdiyseniz geri normale çevireceksiniz. Genişletmek için tıkla... olmuyor