Razer DeathAdder Essential kablolu mouse alınır mı?

• Konuyu başlatan EmirhP1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 122

EmirhP1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim elimde 500 liralık ınphic markalı bir kablosuz mouse var. İtopya'da gezinirken Razer DeathAdder Essential'ın indirime girdiğini gördüm. Sizce faremi değiştirmeli miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayin. Aula SC590 Bakabilirsiniz veya Asus ROG Gladius II Core. Agir istiyorsaniz Gladius'a bakin.

Razer DeathAdder v2X HyperSpeed kullanıyorum. Essential'ı da düşündüm ama kalte farkı dağlar kadar var. Plastiğinin dokusu kronik olması vs bence risk almaya değmez. Biraz daha yeni ve butik bir markanın F/P ürününü araştırman daha sağlıklı olabilir.

Almayin. Aula SC590 Bakabilirsiniz veya Asus ROG Gladius II Core. Agir istiyorsaniz Gladius'a bakin.
El boyutunuz ve tutus sekliniz nedir ona gore onerelim? Rog Gladius gercekten buyuk ve agir ayrica kablolu.

Bu mouse'u sorunsuz kullanan bir ben varım sanırım :D Hocam alınır alınmaz demeyeceğim belki de ben şanslıyım ve ürün cidden dandiktir ama ben 2 senedir kullanıyorum en ufak bir sorununu görmedim.

Bu fareyi sorunsuz kullanan bir ben varım sanırım :D Hocam alınır alınmaz demeyeceğim belki de ben şanslıyım ve ürün cidden dandiktir ama ben 2 senedir kullanıyorum en ufak bir sorununu görmedim.

Hocam mevzu biraz eski kalması aslında fiyatına göre. Yoksa Razer Mouse'larda ergonomi konusunda da 1 numara bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı