Razer DeathAdder essential kutu içeriği nedir?

ooredoo

Decipat
Arkadaşlar Hepsiburada iade almak için gelecek, fakat ürünün içindeki materyaller yok (kayboldu) ve ben içinden neler çıktığını bilmiyorum. İçeriği bilen birisi varsa bakabilir mi? Ve bunları nereden temin edeceğimi söyleyebilir mi? Çok teşekkürler.
Not: Evde sadece kutusu var.

Razer stickeri kullanım kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor diye biliyorum.

Bu kadar mı hocam emin misiniz bunları alabileceğim bir yer var mı garanti belgesi dışında.

Yani benim aklıma gelen Letgo'da veya sahibinden de falan satan varsa sadece kutusunu rica edebilir veya sadece kutusunu satın alabilirsiniz eğer kutu içeriği tam ise aklıma gelen şey bu açıkçası.

Orijinal kutusu olmadan iade edemezsin kutunun üstünde seri numarası vs yazıyor. 2.el olarak kutusuz diyerek satabilirsin. Kutusunu attığın için garantisi geçerli olur mu bilmiyorum, e fatura varsa belki garanti hala geçerli olabilir.

Dikkatli okur musunuz sadece kutusu olduğunu belirttim zaten.

Yani benim aklıma gelen Letgo'da veya sahibinden de falan satan varsa sadece kutusunu rica edebilir veya sadece kutusunu satın alabilirsiniz eğer kutu içeriği tam ise aklıma gelen şey bu açıkçası.

Diğer belgeler nedir mouse kabı falan da vardı sanırım.

Dikkatli okur musunuz sadece kutusu olduğunu belirttim zaten.

Diğer belgeler nedir mouse kabı falan da vardı sanırım.

Hocam YouTube'a "DeathAdder Essantial Unboxing" yazın içinden çıkan şeyleri gösterirler. Nereden alabilirim diyorsanız sahibinden, Letgo üzerinden satan kişilerden kullanma kılavuzunu, Razer stickerını, muhafazasını alabilirsiniz.

Farklı olduğunu anlamamaları için DeathAdder essantialin içinden çıkanlar ile aynı olanı alın derim.

Bu arada bence bunun ile uğraşmayın Satın aldığınız yerden e faturayı isteyin, çıktısını alın. 2. el olarak garantisi var sadece sticker ve kullanma klavuzu yok diyin, az kullanılmış olduğunu belirtip fatura tarihini yazın. Alan çıkabilir.

Hocam ürün sahte daha yeni öğrendim iade talebi başlattım ama eksiksiz olması gerekiyormuş.

Hocam ürün sahte daha yeni öğrendim iade talebi başlattım ama eksiksiz olması gerekiyormuş.

Hocam bence THH'ye başvurun sahte ürün satıyorlar diye, eksik olsa da iade alırlar diye düşünüyorum, böyle bir şey olabilir mi? Orijinal ürün yerine sahte ürün satıyorlar. Müşteri hizmetlerine de durumu söyleyin olmadı THH'ye başvurun. Müşteri hizmetlerine de ürün sahte içinden mouse dışında başka bir şey çıkmadı diyin. İade isteyin, eğer iade edemiyoruz derse THH'ye başvurun. Bu arada hangi satıcıdan almıştınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…