MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 17 Mart 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Bu fareyi almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan bir şey var. Oyunlarda oto tuş bastırmak için kullanacağım. Mouse un kendine ait makro yazılımı var mı bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Arkadaşlar merhaba. Bu fareyi almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan bir şey var. Oyunlarda oto tuş bastırmak için kullanacağım. Mouse un kendine ait makro yazılımı var mı bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #2 Razer Synapse yazılımını indirebilirsin.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 17 Mart 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Razer Synapse yazılımını indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Programı biliyorum ama bu mouse için uygun mu, sorunum o. İnternette okuduğumda çalışmadığına dair yazılar okudum.
BerkayZ87 dedi: Razer Synapse yazılımını indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Programı biliyorum ama bu mouse için uygun mu, sorunum o. İnternette okuduğumda çalışmadığına dair yazılar okudum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #4 Synapse 3 desteği mevcut.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 17 Mart 2022 #5 BerkayZ87 dedi: Synapse 3 desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet şu linkten sorguladığımda gördüm. Teşekkür ederim tekrar. Razer Synapse 3
BerkayZ87 dedi: Synapse 3 desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet şu linkten sorguladığımda gördüm. Teşekkür ederim tekrar. Razer Synapse 3