Başlıktta belirttiğim gibi bu iki fare arasında kaldım. Fareyi pençe tutuşuyla kullanıyorum. Şuanda G402 var ama elim küçük olduğu için hakim olamıyorum.
Hyperx Pulsefire Fps Pro modeli ise sorduğunuz onu tercih edebilirsiniz. Çünkü Hyperx Pulsefire dediğinizin farklı modelleri var Core , Fps , Fps Pro , Surge gibi.
Deathadder Essential'dan uzak durmanız için yeteri kadar sebep var;
Claw tutuşa uygun bir mouse değil.
Eski bir sensör.
Eliniz küçük ve claw tutuşa sahipseniz size Logitech G102, Rival 110 gibi fareleri öneririm. Bunlarla çok daha iyi ergonomi yakalarsınız. Tabi mümkünse gidin bir mağazada deneyin, körü körüne almak her zaman riskli.
Pulsefire core da iyi gibi. G102 ile pek farkı yok ve açıkçası hyperx in kulaklıkları harika. Eminim fare de iyidir. G102 ile aralarında 3 cm var pek sıkıntı olmaz. Önerileriniz için teşekkürler.
Hyperx Pulsefire Fps Pro modeli ise sorduğunuz onu tercih edebilirsiniz. Çünkü Hyperx Pulsefire dediğinizin farklı modelleri var Core , Fps , Fps Pro , Surge gibi.
HyperX Pulsefire FPS kullanıyorum 1.5 senedir, ergonomisi kalitesi oldukça iyi. HyperX Pulsefire Pro öneririm. Pro ve FPS modellerinin ebatları, ergonomisi aynı diye biliyorum.
Başlıktta belirttiğim gibi bu iki fare arasında kaldım. Fareyi pençe tutuşuyla kullanıyorum. Şuanda G402 var ama elim küçük olduğu için hakim olamıyorum.