X Xertenrayo Decapat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 27 5 Nisan 2019 #11 Herkese teşekürler. Tercihim FPS Core'dan yana oldu. Daha ucuz ve daha küçük olduğu için tercih ettim. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Herkese teşekürler. Tercihim FPS Core'dan yana oldu. Daha ucuz ve daha küçük olduğu için tercih ettim. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Sertac11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Serdivan/Sakarya 6 Nisan 2019 #12 Xertenrayo dedi: Herkese teşekürler. Tercihim FPS Core'dan yana oldu. Daha ucuz ve daha küçük olduğu için tercih ettim. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kullanım tecrübelerinizi bekliyorum. Hayırlı olsun. GL HF
Xertenrayo dedi: Herkese teşekürler. Tercihim FPS Core'dan yana oldu. Daha ucuz ve daha küçük olduğu için tercih ettim. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kullanım tecrübelerinizi bekliyorum. Hayırlı olsun. GL HF
X Xertenrayo Decapat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 27 6 Nisan 2019 #13 Ürün elime ulaştı. Kaliteli ve elime oturuyor. Tek sıkıntısı basmak için biraz daha bastırmak gerekli. Fakat kullandıkça alışırım. Renklendiremesi kaliteli. Fiyatına göre çok iyi bir mouse. Konu kilitlensin lütfen.
Ürün elime ulaştı. Kaliteli ve elime oturuyor. Tek sıkıntısı basmak için biraz daha bastırmak gerekli. Fakat kullandıkça alışırım. Renklendiremesi kaliteli. Fiyatına göre çok iyi bir mouse. Konu kilitlensin lütfen.