Razer DeathAdder Essential mouse alınır mı?

Bütçe
1500 civarı

f4theralper

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım Razer öneriyor bende pek bilmiyorum. Ama genelde FPS oyunları oynuyorum. Bütçem fazla değil maksimum 1500 civarı. İster Razer ister başka marka kaliteli olsun ama mouse önerebilir misiniz?
Bu mouse bakıyordum sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım Razer öneriyor bende pek bilmiyorum. Ama genelde FPS oyunları oynuyorum. Bütçem fazla değil maksimum 1500 civarı. İster Razer ister başka marka kaliteli olsun ama mouse önerebilir misiniz?

1500 lira bütçeye şunu öneren arkadaşlardan bir daha ekipman tavsiyesi almayın. Aula SC680 bekleyin, 1400 seviyesine düşerse ya da kupon yakalarsınız alın. Bütçe artarsa A5 Ultra bakılabilir.

Alınmaz, biraz beklemenizi öneririm, Aula SC680 26000 Dpı 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri 1500'e düşüyor arada bir, bütçeniz artarsa 2000 civarına A5 Ultra var.

Uzak dur. Kendim kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkarmadı ama kronik sorunlu. Sanırım fazlasıyla şanslıyım. Birde malzeme kalitesi berbat.

1500 lira bütçeye şunu öneren arkadaşlardan bir daha ekipman tavsiyesi almayın. Aula SC680 bekleyin, 1400 seviyesine düşerse ya da kupon yakalarsınız alın. Bütçe artarsa A5 Ultra bakılabilir.

Teşekkür ederim bir de bu fiyat bandına kaliteli F/P olarakdan bir klavye önerebilir misiniz ya.
Mekanik olursa çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı