f4theralper
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım Razer öneriyor bende pek bilmiyorum. Ama genelde FPS oyunları oynuyorum. Bütçem fazla değil maksimum 1500 civarı. İster Razer ister başka marka kaliteli olsun ama mouse önerebilir misiniz?
Bu mouse bakıyordum sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım Razer öneriyor bende pek bilmiyorum. Ama genelde FPS oyunları oynuyorum. Bütçem fazla değil maksimum 1500 civarı. İster Razer ister başka marka kaliteli olsun ama mouse önerebilir misiniz?
Bu mouse bakıyordum sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uzak dur. Kendim kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkarmadı ama kronik sorunlu. Sanırım fazlasıyla şanslıyım. Birde malzeme kalitesi berbat.Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım Razer öneriyor bende pek bilmiyorum. Ama genelde FPS oyunları oynuyorum. Bütçem fazla değil maksimum 1500 civarı. İster Razer ister başka marka kaliteli olsun ama mouse önerebilir misiniz?
1500 lira bütçeye şunu öneren arkadaşlardan bir daha ekipman tavsiyesi almayın. Aula SC680 bekleyin, 1400 seviyesine düşerse ya da kupon yakalarsınız alın. Bütçe artarsa A5 Ultra bakılabilir.
Teşekkür ederim bir de bu fiyat bandına kaliteli F/P olarakdan bir klavye önerebilir misiniz ya.
Mekanik olursa çok iyi olur.
Uzak dur. Kendim kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkarmadı ama kronik sorunlu. Sanırım fazlasıyla şanslıyım. Bir de malzeme kalitesi berbat.
"Markaların" yapamadığını yapıyor. Daha ne olsun.At onu ben sana AJ159 göndereyim kendi kendine DPI değiştiriyor hem de senin bir şey yapmana gerek kalmıyor.
Bu var ama ışıklandırması yok.
Bütçe artarsa bunu alırsanız daha iyi olur.
Reis klayveler güzelde ben Türkçe olmasını tercih ederim acaba öyle var mıdır yani yoksa genelimi böyle ona göre de önerirsen çok mutlu olurum.