f4theralper Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:49 #11 EmirHene dedi: Sadece tuş takımı İngilizce, sistem içinde Türkçe zaten. F87 Pro almanızı öneririm bütçenizi arttırıp. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim inşallah ben almak isterim abim alırsa alacağım.
EmirHene dedi: Sadece tuş takımı İngilizce, sistem içinde Türkçe zaten. F87 Pro almanızı öneririm bütçenizi arttırıp. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim inşallah ben almak isterim abim alırsa alacağım.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 905 Dün 23:54 #12 Michael_Kaiser dedi: Uzak dur. Kendim kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkarmadı ama kronik sorunlu. Sanırım fazlasıyla şanslıyım. Birde malzeme kalitesi berbat. Genişletmek için tıkla... Biz şanslı insanlarız galiba. DeathAdder V2 X Hyperspeed kullanıyorum ben de.
Michael_Kaiser dedi: Uzak dur. Kendim kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkarmadı ama kronik sorunlu. Sanırım fazlasıyla şanslıyım. Birde malzeme kalitesi berbat. Genişletmek için tıkla... Biz şanslı insanlarız galiba. DeathAdder V2 X Hyperspeed kullanıyorum ben de.