Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 4 Mart 2024 #1 Arkadaşlar selam. Driver kurmak için Razer'ın uygulamasını indirdim fakat mouse gözükmüyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (403).png 203,7 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar selam. Driver kurmak için Razer'ın uygulamasını indirdim fakat mouse gözükmüyor ne yapmalıyım?
Çözüm pesimist34 4 Mart 2024 Bu durum eğer ürün orijinal değilse Logitech marka farelerde oluyordu, ürünün orijinal olduğundan emin misiniz?
Bu durum eğer ürün orijinal değilse Logitech marka farelerde oluyordu, ürünün orijinal olduğundan emin misiniz?
KS KS Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 4 Mart 2024 #11 İade talebi oluşturdum yarın alacaklar kargoyu. Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2024 Artı 0 Eksi
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 4 Mart 2024 #12 Mercyus dedi: İade talebi oluşturdum yarın alacaklar kargoyu. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, yardımcı olduysam rapor kısmından çözüm yaparsanız sevinirim. G102 adlı fareye de bir bakın derim attığım linkten, fiyatı şu sıralarda gerçekten uygun. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Mercyus dedi: İade talebi oluşturdum yarın alacaklar kargoyu. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, yardımcı olduysam rapor kısmından çözüm yaparsanız sevinirim. G102 adlı fareye de bir bakın derim attığım linkten, fiyatı şu sıralarda gerçekten uygun.