Razer DeathAdder Essential nasıldır?

Ben kullanıyorum ancak bu fiyata değer mi bilemedim. Ben 200-300 lirayken almıştım.

Berbat. Çok eski mouse. Ayrıca scroll jumping sorunu var. Keşke buradan öneri isteseydiniz.

Hocam şu scroll jumping olayını çok duyuyorum açıklar mısınız? Bende ROG Gladius 2 mevcut onda herhangi bir sorun var mı?

Hocam şu scroll jumping olayını çok duyuyorum açıklar mısınız? Bende ROG Gladius 2 mevcut onda herhangi bir sorun var mı?
Scroll'ün zıplaması. Siz aşağı çekerseniz aynı zamanda yukarı da gidiyor. İlk aylarda olmayabilir fakat bir kaç ay içerisinde başlıyor. Gladius 2 hakkında bilgim yok fakat muhtemelen temiz modeldir.

Turkiye versiyonlari made in china ve sayfaları asagi kaydirirken yukari atiyor kendi kendine. Ben kanadadan aldim made in vietnam hic problem yok.

Scroll'ün zıplaması. Siz aşağı çekerseniz aynı zamanda yukarı da gidiyor. İlk aylarda olmayabilir fakat birkaç ay içerisinde başlıyor. Gladius 2 hakkında bilgim yok fakat muhtemelen temiz modeldir.

Hocam o olay içine toz kaçmasıyla ilgili değil miydi? Ben önceden AOC AGM700 kullanıyordum, 3-4 ay sonra içine toz kaçtı scrollun aralarına üfledim geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…