A ahmet01010101 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Razer DeathAdder fareyi 4-5 aydır kullanıyoeum ve scrollu aşağı doğru çevirmeme rağmen yukarı gidiyor. İnanılmaz sinir bozucu. Yardim edin.
Razer DeathAdder fareyi 4-5 aydır kullanıyoeum ve scrollu aşağı doğru çevirmeme rağmen yukarı gidiyor. İnanılmaz sinir bozucu. Yardim edin.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.850 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Scroll tuşu takıldığı için oluyor muhtemelen. Bu üründe kronik sorun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri deneyebilirsiniz garantiye göndermeyecekseniz. Artı 0 Eksi
Scroll tuşu takıldığı için oluyor muhtemelen. Bu üründe kronik sorun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri deneyebilirsiniz garantiye göndermeyecekseniz.
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Fare ayarlarından sol sağ Click değişiyor acaba scroll yönüde yazılım ile değişir mi? Artı 0 Eksi
muhammet duras Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 mousenin tekerleğine yakınlaşıp üstten hayvan gibi üfle kardeşim düzeliyomuş kronikmiş bunlarda bende bilsem almazdım çok sinir bozucu Artı 0 Eksi
mousenin tekerleğine yakınlaşıp üstten hayvan gibi üfle kardeşim düzeliyomuş kronikmiş bunlarda bende bilsem almazdım çok sinir bozucu
KS KS A ahmet01010101 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 muhammet duras dedi: Farenin tekerleğine yakınlaşıp üstten hayvan gibi üfle kardeşim düzeliyormuş kronikmiş bunlarda bende bilsem almazdım çok sinir bozucu Genişletmek için tıkla... Aradan 2 yıl geçmesine rağmen işime yaradı sağ ol reis Artı 0 Eksi
muhammet duras dedi: Farenin tekerleğine yakınlaşıp üstten hayvan gibi üfle kardeşim düzeliyormuş kronikmiş bunlarda bende bilsem almazdım çok sinir bozucu Genişletmek için tıkla... Aradan 2 yıl geçmesine rağmen işime yaradı sağ ol reis