Razer DeathAdder Essential vs Gamepower Ursa

kruzenach25

Decapat

Şu iki mosue arasında kaldım. DeathAdder Essential alacaktım ama insanlar mouse tekerleğinde kronik bir sorun olduğunu söylüyor. Bütçem 600 TL 600 TL'yi aşamam "biraz daha ekle şunu al" tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu iki mosue arasında kaldım. DeathAdder Essential alacaktım ama insanlar mouse tekerleğinde kronik bir sorun olduğunu söylüyor. Bütçem 600 TL 600 TL'yi aşamam "biraz daha ekle şunu al" tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim.

Razer.

Logitech fanboyunuz geldi(!)

Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol (çift basma isimli kronik soruna sahip olma ihtimaliniz olabiliyor diye duyumlar aldığımı hatırlıyorum. Onun dışında rahat bir mouse'dur, ya da ileride de kendiliğinden ortaya çıkan bir sorun olabilir, ama ben kullandığım süre boyunca o sorundan muzdarip olmamıştım.)

Bu fareyi bir kere bir yerde kullanmıştım dostum elime hiç uymuyor düşünmüştüm bunu almayı.

İkisi de berbat.

Sensör olarak Ursa'dan iyi mi?

Son düzenleme:
Bu fareyi bir kere bir yerde kullanmıştım dostum elime hiç uymuyor düşünmüştüm bunu almayı.

Sensör olarak Ursa'dan iyi mi?
Şu an ben de kullansam benim de elime uymuyor, ninjutso soraya geçeceğim yakında, yavaş yavaş logitech ekipman dengemi azaltmayı planlıyorum, çok baskın geliyorlar masada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı