29 Nisan 2021 Mesaj: 12 Sizce hangi fareyi almalıyım? Minecraft için G300s daha çok işime yarar ama CS, Valorant, Fortnite oyunlarını da oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2021 Genişletmek için tıkla...
Sizce hangi fareyi almalıyım? Minecraft için G300s daha çok işime yarar ama CS, Valorant, Fortnite oyunlarını da oynayacağım.
KS KS turw Picopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 125 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #11 Umut 77 dedi: @turw Bile bile sorunlu bir mouse alacaksınız. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Minecraft çok oynayacağım lazım olacak peki CS ve Valorant da üzer mi G300s
Umut 77 dedi: @turw Bile bile sorunlu bir mouse alacaksınız. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Minecraft çok oynayacağım lazım olacak peki CS ve Valorant da üzer mi G300s
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #12 @turw 150 IPS sensörü var. Çok da kötü değil ama burada asıl önemli olan şey farenin çift tıklama sorunlu olması. Tavsiye etmiyorum almanızı.
@turw 150 IPS sensörü var. Çok da kötü değil ama burada asıl önemli olan şey farenin çift tıklama sorunlu olması. Tavsiye etmiyorum almanızı.
KS KS turw Picopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 125 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #13 Umut 77 dedi: @turw 150 IPS sensörü var. Çok da kötü değil ama burada asıl önemli olan şey farenin çift tıklama sorunlu olması. Tavsiye etmiyorum almanızı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardım için.
Umut 77 dedi: @turw 150 IPS sensörü var. Çok da kötü değil ama burada asıl önemli olan şey farenin çift tıklama sorunlu olması. Tavsiye etmiyorum almanızı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardım için.