biiggie0 Decapat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Selam, DeathAdder Essential farem var. Bosuna RAM yememesi için Mouse'nin yazılımını kapatıyordum. Eskiden kapattığımda ışıkları yanmaya devam ediyordu ama şimdi yazılımı kapattığımda ışıkları da kapanıyor. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2024
Selam, DeathAdder Essential farem var. Bosuna RAM yememesi için Mouse'nin yazılımını kapatıyordum. Eskiden kapattığımda ışıkları yanmaya devam ediyordu ama şimdi yazılımı kapattığımda ışıkları da kapanıyor. Neden acaba?
LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Maalesef hocam bende de Razer Ornata V3 TKL var yazılımı kapatınca ayarları gidiyor.
biiggie0 Decapat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 LoLKilleR dedi: Maalesef hocam bende de Razer Ornata V3 TKL var yazılımı kapatınca ayarları gidiyor. Genişletmek için tıkla... 2 gün öncesine kadar yazılımı kapatınca ışıkları yanmaya devam ediyordu neden böyle oldu acaba.
LoLKilleR dedi: Maalesef hocam bende de Razer Ornata V3 TKL var yazılımı kapatınca ayarları gidiyor. Genişletmek için tıkla... 2 gün öncesine kadar yazılımı kapatınca ışıkları yanmaya devam ediyordu neden böyle oldu acaba.
LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 Hocam bir fikrim yok ama Razer düşük bütçeli ekipmanlarına bellek koymadığı için kaydetmiyormuş.
K kamayaya Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #5 LoLKilleR dedi: Hocam bir fikrim yok ama Razer düşük bütçeli ekipmanlarına bellek koymadığı için kaydetmiyormuş. Genişletmek için tıkla... Bende Viper Mini var mouse a ayar nasıl kaydediliyor uygulamada eskiden yapıyordum şimdi bulamadım.
LoLKilleR dedi: Hocam bir fikrim yok ama Razer düşük bütçeli ekipmanlarına bellek koymadığı için kaydetmiyormuş. Genişletmek için tıkla... Bende Viper Mini var mouse a ayar nasıl kaydediliyor uygulamada eskiden yapıyordum şimdi bulamadım.
LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #6 Razer Synapse'den yapabilirsin. Sadece sens ve DPI ayarını kaydediyor.