Razer DeathAdder Essential'a 700 TL verilir mi?

Bütçe
500-700
Kesinlikle ama kesinlikle vermeyin, maksimum ederi 300 TL altıdır. Kullanıcısı olarak söylüyorum ki orta tekerleği scroll jumping yapıyor, kronik sorunlu bir fare.

Daha iyi fareler alınabilir bu bütçeye, ben piyasaya çok hakim olmadığım için bilmiyorum ama daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.

HyperX PulseFire Haste alabilirsin.

Kesinlikle ama kesinlikle vermeyin, maksimum ederi 300 TL altıdır. Kullanıcısı olarak söylüyorum ki orta tekerleği scroll jumping yapıyor, kronik sorunlu bir fare.

Daha iyi fareler alınabilir bu bütçeye, ben piyasaya çok hakim olmadığım için bilmiyorum ama daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.
En iyi yapılabilecek seçim PulseFire Haste, Sensei Ten veya Delux M800. Hala indirimdeyse FPS Prime modeli de alınabilir.

Önereceğiniz bir mouse var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı