roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.398 Makaleler 1 Çözümler 120 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #11 bvtushka dedi: Bu markayı hiç duymadım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok güzel mouse hocam kaçırma derim. Kullandığı sensörü ve bataryası, malzeme kalitesi bu fiyat da olan bütün fareleri tokatlıyor. @kxy
bvtushka dedi: Bu markayı hiç duymadım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok güzel mouse hocam kaçırma derim. Kullandığı sensörü ve bataryası, malzeme kalitesi bu fiyat da olan bütün fareleri tokatlıyor. @kxy
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.154 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #12 GM80 Pro al geç. Bu fiyata alabilecegin en iyi sensore sahip, yapi kalitesi ve batarya olarakta gayet iyi, dusunme bile.
GM80 Pro al geç. Bu fiyata alabilecegin en iyi sensore sahip, yapi kalitesi ve batarya olarakta gayet iyi, dusunme bile.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.148 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #13 roxy1881 dedi: Çok güzel mouse hocam kaçırma derim. Kullandığı sensörü ve bataryası, malzeme kalitesi bu fiyat da olan bütün fareleri tokatlıyor. @kxy Genişletmek için tıkla... Razer çok iyi bir marka olduğu için (öyle duydum) bunu almak istemiştim ama bunu alacağım teşekkürler.
roxy1881 dedi: Çok güzel mouse hocam kaçırma derim. Kullandığı sensörü ve bataryası, malzeme kalitesi bu fiyat da olan bütün fareleri tokatlıyor. @kxy Genişletmek için tıkla... Razer çok iyi bir marka olduğu için (öyle duydum) bunu almak istemiştim ama bunu alacağım teşekkürler.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.154 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #14 bvtushka dedi: Razer çok iyi bir marka olduğu için (öyle duydum) bunu almak istemiştim ama bunu alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Razer, Logitech gibi markalarin devri gecti artik.
bvtushka dedi: Razer çok iyi bir marka olduğu için (öyle duydum) bunu almak istemiştim ama bunu alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Razer, Logitech gibi markalarin devri gecti artik.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.148 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #15 kxy dedi: Razer, Logitech gibi markalarin devri gecti artik. Genişletmek için tıkla... Bunu alıyorum o zaman hocam bu fiyatlara klavye de var mı?
kxy dedi: Razer, Logitech gibi markalarin devri gecti artik. Genişletmek için tıkla... Bunu alıyorum o zaman hocam bu fiyatlara klavye de var mı?