ayberkSugar Femtopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Razer DeathAdder farem var, farenin üst kısmını söküp ışık kısmına renkli kağıt koymak istiyorum. Kapağı nasıl sökebilirim acaba?
Razer DeathAdder farem var, farenin üst kısmını söküp ışık kısmına renkli kağıt koymak istiyorum. Kapağı nasıl sökebilirim acaba?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.157 Makaleler 3 Çözümler 21 19 Temmuz 2025 #2 ayberkSugar dedi: Razer DeathAdder farem var, farenin üst kısmını söküp ışık kısmına renkli kağıt koymak istiyorum. Kapağı nasıl sökebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Küçük vidalar ile bağlıdır skatezin altında fakat Razer Synapse üzerinden kapanması lazım oradan dene önce.
ayberkSugar dedi: Razer DeathAdder farem var, farenin üst kısmını söküp ışık kısmına renkli kağıt koymak istiyorum. Kapağı nasıl sökebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Küçük vidalar ile bağlıdır skatezin altında fakat Razer Synapse üzerinden kapanması lazım oradan dene önce.