İkisininde fiyatı aşağı yukarı aynı. Elim büyük avuç içi mouse tutuyorum ve de Fortnite, Rainbow, CDGO tarzı oyunlar oynuyorum. Sağ el mouse kullanıyorum.
İkisi de sınıfının en iyi fareleri. Rival sadece ağırlık açısından biraz daha hafif 88g. Elite ise 105g. İhmal edilebilir bir fark. Her iki model de palm tutuş açısından da oldukça başarılı. Herhangi biri olabilir bence. Bir diğer fark ise Deathadder switchleri oldukça hassas. Rival 310 Deathadder'a nazaran daha sert aynı Omron'a ait aynı switch (50milyon) olmasına rağmen.
Deathadder zamanla çift tıklamaya başlayabiliyor. Ama çözümü çok basit switchleri değiştiriyorsunuz.
Steelseries web adreslerinde aşağıdaki bilgiyi paylaşmış ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Razer DeathAdder Elite ile karşılaştırıldığında Rival 310 nasıldır?
Rival 310, seçili herhangi bir CPI seviyesinde 350+ IPS elde edebilirken testlerimiz, DeathAdder’ın algılayıcısının belirtilen IPS özelliğine göre sürekli daha düşük performans çıkardığını gösteriyor. Garantili 50 milyon tıklamalı Omron mekanik anahtarları ve özel ayrı tetikleme tasarımımızın birleşimiyle Rival 310’un tıklama hissi eşsizdir. Bu mouse, DeathAdder Elite’ten daha hafif olmasına rağmen (90 g) daha yüksek kalitede parça ve malzeme kullanıyor. Farkı anında hissedeceksiniz. Razer DeathAdder Elite sadece son CPI ayarlarınızı saklıyor, öte yandan Rival 310’un tüm performans ayarlarınızı hareket halindeyken de taşıyabileceğiniz dahili belleği bulunur.